Etusivu | Englanniksi

Skulldriver - L.D.C.

Groovaava thrash metallia, tai bändin tyylille sopivammin sanottuna, redneckmetalia, soittava Skulldriver seisoo kurimuksen vuonna 2019 edessänne vahvempana kuin koskaan. Skulldriverin historia ulottuu aina perustamisvuoteen 2005 saakka ja julkaisuja on ollut EP:iden ja pitkäsoiton muodossa jo useampia.

Vuosien 2015-2017 miehistönvaihtojen jälkeen Skulldriver on löytänyt uuden tulen bändin kokoonpanon vakiinnuttua yhtyeen perustajan ja kitaristilaulajan Kulin lisäksi Micu Ohtosen (kitara), Tomi Korhosen (perkussio), Ari Virtasen (rummut) ja Mika Rantasen (basso) muodostamaan rytmiryhmään.

Nyt käsillä on uuden aikakauden Skulldriverin ja Elitbolagetin ensimmäinen yhteistyö "LDC". Kyseessä on neljän kappaleen EP jolla Skulldriver karistaa viimeisetkin tuhkat hartioiltaan ja osoittaa miten pohjoisillakin leveysasteilla taittuu Yhdysvaltojen syvän etelän soundi. Lähtökohdat ovat Dimebag Darrellin ja kumppanien viitoittamalla tiellä, mutta LDC ei ole menneen ajan sankareiden pastissi, vaan seisoo tukevasti omilla jaloillaan. Texasin soundien lisäksi mukana on tarttuva annos NOLA:a, Floridan rämeiden keskitempomurjomista ja hardcoresta tuttua suoraviivaista julistusta. Mm. Panteran, Lamb of Godin, Slipknotin, Six Feet Underin ja modernin metallin ystävät löytävät Skulldriverista helmen.

LDC julkaistaan digitaalisesti kaikilla johtavilla platformeilla sekä CD-muodossa. Tuoreen EP:n lisäksi Elitbolaget osoitti kunniaa Skulldriverin pitkälle historialle julkaisemalla bändin back catalogin digitaalisesti. Tuoreen julkaisun tueksi Skulldriver jatkaa aktiivista Suomen keikkalavojen valloittamista.

L.D.C. (EB-010):
1. Cirque de la Furie 3:18
2. Blind to See 3:00
3. Grinding Teeth 3:41
4. Plague of Man 3:28

Julkaisupäivä: 12.04.2019

Tallenna Spotifyhyn »

Ennakkotilaukset Levykauppa Äxästä »

Jaa tämä sivu:
Label under: Groovemetal / Postthrashmetal / Modernmetal / Metal

FFO: Pantera, Lamb of God, Slipknot, Hatebreed, Hellyeah, Machine Head

BandCamp

Promo photo

No Hope

Locomotive

Yhteys Diskografia Skulldriver on
Booking & Management
Micu Ohtonen
skulldriverband@gmail.com
+358 40 575 0439
A&R
Kjell Simosas / Elitbolaget
elitbolaget@gmail.com
+358 40 589 9092
Demo CD (2006)
Facts, Fiction and Fucked Up Situations CD (2010)
S/t EP CD (2014)
LDC EP CD (2019)
Kuli - laulu & kitara
Micu Ohtonen - kitara
Tomi Korhonen - perkussio & laulu
Ari Virtanen - rummut
Mika Rantanen - basso

Julkaisija Elitbolaget. Kuvat (c) Skulldriver