Etusivu | Englanniksi

Länge leve Bob Malmström EP

Julkaisupäivä: 05.04.2019
Levy-yhtiö: Elitbolaget
Pituus: 12:56
Formaatti: MC / Digitaalinen
Kataloginumero: EB-011

Kappaleet:
1. Modersmålets sång (Med Runebergskören BSB)
2. Häng dig!
3. Du är problemet
4. Ruttet te
5. Se dig i spegeln
6. Skål! (favorit i repris - med Anette Grevberg och Runebergskören BSB)

Shop

Ennakkotilaukset Levykauppa Äx »

Eläköön Bob Malmström!

Bob Malmström tarjoaa kuulijoilleen täydellisen optimoidun musiikkikokemuksen

Bob Malmströmin tutkimus- ja kehitysosasto on tehnyt lujaa työtä muusiikin markkina-analyysien parissa ja eri julkaisuskenaarioiden simuloinnissa. Vuosikausien työn tuloksena vuoden 2019 kruununjalokivi musiikin saralla on paketoitu EP:n muotoon ja 5.4.2019 julkaistaan tuore EP "Länge leve Bob Malmström". Nykyään vain harva laiskistunut spotifyn luukuttaja jaksaa kuunnella täysipitkää albumia kerralla, joten oli luonnollista tiivistää ilmaisua digitaalioptimoituun formaattiin. Fyysisten äänitteiden myynnin laskiessa kuin lehmän häntä T&K-osasto suositteli panostamaan vinyyliäkin seksikkäämpään hittiformaattiin, C-kasettiin. EP julkaistaan globalisaation aikakaudella uniikkina Suomi-tuotantona ja on hankittavissa Levykauppa Äxän tai yhtyeen kautta rajoitettuna painoksena.

Myös sisältöön on panostettu samojen tiukkojen raamitusten kautta; EP alkaa Runebergskören BSB komealla äänivallilla, jolla saadaan hersyteltyä vanhemman kuulijakunnan lompakonnyörejä löysemmälle. Lisäksi "Modersmålets sång" kappalevalintana puree erityisen hienosti suomenruotsalaiseen väestöön vähemmistöidentiteettiä pönkittävällä majesteetillisuudellaan. Ei myöskään sovi unohtaa, että kappaleen kynämies Johan Fridolf Hagfors on kuollut yli 70 vuotta sitten, eikä ole enää tekijänoikeuksien suojaama; versiointi on kuin rahan laittamista pankkiin.

EP loppuu ihastuttavaan irlantilaisfolkhenkiseen versioon yhtyeen vuoden 2011 kappaleesta Skål. Puhdasta laulua, Anette Grevbergin taidokasta viulunsoittoa, lempeää vaihtobassoa, mandoliineja, akustista kitarointia, perkussiokarnevaalia ja hurmoksellista juhlanhumua. Tällä formaatilla on myyty miljoonia albumeja, joten luonnollisesti Bob Malmström iskee kiinni todistettuun kultasuoneen.

Muut kappaleet seuraavatkin enemmän tai vähemmän tuttua linjaa, mutta sekaan on tiputettu 90-luvun myyntivalteiksi noussutta Bad Religionin tutuksi tekemää "woo-ooh"-vokaaliharmoniaa, Amon Amarthin katalogista 2000-luvulla metalliskenen vallannutta viikinipaatosta ja nykymaailman hektisyyteen hyvin istuvaa tolkutonta kohkaamista. Paketti on täydellisen optimoitu vuoden 2019 musiikinkuuntelijan kokemukseksi. Tuotannosta vastaa Insomniumin ja Omnium Gatherumin äänellisen laadun takaaja Teemu Aalto. Tutkimusosasto ennustaa EP:lle 99,995% todennäköisyydellä valtavaa menestystä.

Koska nuorisomusiikin parissa kannuksensa ansainnut Bob Malmström on levyttävän artistin lisäksi jumalainen live-esiintyjä, yhtye suuntaa keikkalavoille viihdyttämään niin suomenruotsalaisia samppanjanjuojia kuin kiteeläisiä kiljunkatkuisia antiaristokraattejakin. Ostohousut jalkaan, kasetti taskuun ja keikkapaikoille N-Y-T-nyt!

Kevään 2019 varmistetut keikat:
06.04. Leipätehdas, Vaasa, Finland
12.04. Bar Loose, Helsinki, Finland
18.05. Skärgårdsbaren, Turku, Finland
07.06. Republika, Riga, Latvia
08.06. Barbar Feast, Tallinn, Estonia

Biografia

Bob Malmström on porvaricoren perustaja ja suurruhtinas. Bändi perustettiin vuonna 2010 vastareaktiona punkin ummehtuneelle ja vanhentuneelle "systeemi kusee" hengelle. Punkin ei tarvitse kertoa siitä miten köyhä olet, tai miten paljon vihaat systeemiä; se voi myös kertoa elämän kauniista asioista jos ajattelet oikealla tavalla.

Me olemme ylpeitä rahantekijöitä, täällä näyttämässä rahvaalle miten elämästä nautitaan; antaa Dom Perignonin sataa taivaalta, kauniiden naisten kaatua syleihimme, nopeiden autojen kulkea haluamaamme suuntaan ja pörssiheilahteluiden pelata pussiimme.

Bob Malmström on muutos parempaan, muutos terveempään porvarilliseen huomiseen joka hymyilee hymyn ansaitseville. Tehkäämme rahaa! Juhlikaamme! Julistakaamme Bob Malmströmin sanaa!

Bob Malmström on soittanut yli 250 keikkaa Euroopassa, Kiinassa ja Brasiliassa. Diskografia kattaa kolme täyspitkää sekä 4 singleä ja EP:tä. Vuonna 2019 yhtye levyttää Elitbolagetille. Aiemmat levyt ovat tulleet Playground Music Finlandin (2013-2018) ja Spinefarmin (2011-2012) kautta.

Bob Malmström on:
Carolus Aminoff - laulu
Olof Palmén - kitara & taustalaulu
Carl Johan Langenskiöld - basso & taustalaulu
Wilhelm Wahlroos - rummut
Label under: Borgarcore / Hardcore Punk / Metal / Crust

BandCamp

Bob Malmström

Perustettu: 2010
Keikat: 250+ Euroopassa, Kiinassa ja Brasiliassa
Levy-yhtiö: Elitbolaget 2019-, Playground Music Finland 2013-2018, Spinefarm Records 2011-2012
Kieli: Ruotsi

Yhteys Diskografia Kuluta vähäiset rahasi
Booking & Management
Kjell Simosas / Elitbolaget
elitbolaget@gmail.com
+358 40 589 9092

A&R
Kjell Simosas / Elitbolaget
elitbolaget@gmail.com
+358 40 589 9092
Länge leve Bob Malmström
2019 EP C-cassette Elitbolaget
(Ltd 200 pcs)

Vi Kommer i Krig
2016 Playground Music

Kejsarsnitt
2015 7"EP Playground Music
(ltd 200 + 300 copies)

Punkens Framtid
2013 Playground Music

Tala svenska eller dö
2011 Spinefarm

Välj Malmström
2011 CDS (ltd 300 copies)

Vi är bättre än ni
2010 EP (ltd 300 copies)
Levyt
Levykauppa X
CDON.COM

Digitaalinen musiikki:
iTunes
Amazon
Google Play


Bob Malmström keikalla