Etusivu | Englanniksi

Satanists Against Atheist Believers.

S.A.A.B. on yhtä kuin Satanists Against Atheist Believers. Bändi syntyi kun tuttu pelidevaaja pyysi punkrockia K-18 autopeliinsä; "jotain Klamydian tapaista rasvaa." oli toimeksianto. Tämä selvä. Tehtiin musiikkia joka mielestämme osui tarpeeksi lähelle toimeksiantoa, olihan tämä laji muutenkin lähellä sydäntä. Peliä ei tietenkään julkaistu, mutta levy tuli tehtyä.

Soitettiin erään biisin demoversiota frendille joka duunaa radiossa, ajateltiin näyttää miten helmeä ysäripunkrockia ollaan pistetty levylle; "hei, me tehtiin levy skeittipunkkia, tsekkaa tää biisi!". Frendi tsiigasi vinoon "Ööh, täähän on ihan Manowaria, mikä sun mielestä tässä on skeittipunkkia?". Vittuuks siinä sit. Vedettiin punakynällä "punk rock" termin yli ja kirjattiin yläreunaan "Action Rock", ehkä sillä saa paremmin anteeks sekoilut.

Ihan silkkaa ysäriä tämä kuitenkin on; flanellipaitaa, simppeleitä biisejä ja sellaista Bad Religionin, Misfitsin Graves-kauden ja Offspringin ajoittain onnistunutta törkyplagiointia. Välillä käydään lainaamassa Timo Rautiaisen maneereja, Leningrad Cowboysin kuoroja ja jopa Gary Mooren sylkykipolla varkailla. Kuitenkin tuntuu että tää pysyy kasassa. Ainakin melkein. Tää on aika kreisi levy, ei siitä pääse mihinkään. Huijattiin mukaan pari supertiukkaa böönaa vetämään stemmoja; Riina Rinkinen ja Alexa Leroux vetivät tajuttoman upeesti. Ei voi kuin nostaa hattua. Eivät tienneet mihin lähtivät, hyvä niin, saatiin puristettua hiilestä timanttia.

15 syyskuuta 2018 pukkaa levyä Elitbolagetin kautta. Motor Militia on albumin nimi ja levyn kansi on yhtä järjetön kuin itse albumi. Kaks videota pistettiin pykälään jo aiemmin; "Birth, School, Traffic Jam, Death" ja kesäinen cover Gyllene Tiderin biisistä "Sommartider". Jälkimmäiseen tehtiin video joka saa Mulholland Driven tuntumaan suoraviivaiselta. Hyvä tuli vaikka DIY:nä vedettiin. Tietenkin tämä biisi on ruotsiksi, vaikka kaikki muut on englanniksi ja suomeksi. Tietenkään tässä ei laula Otto joka vetää kaikki muut biisit. Olis liian iisiä tehdä kaikki niin kuin pitää. Digijulkaisun lisäksi albumin voi lunastaa itselleen jos on nopea; siitä tehtiin vain 100 kappaleen pienerä.

Birth, School, Traffic Jam, Death

Sommartider

Jaa tämä sivu:
Label under: Action rock / Punk rock / Hard rock / Rock
BandCamp
Yhteys Diskografia S.A.A.B. on
Booking & Management
Matias Löfman / Elitbolaget
elitbolaget@gmail.com
+358 40 5709 066
Motor Militia
Ltd Edition 100 CD + digital
Otto - vocals & lead guitar
Wille - guitar & vocals
Matti - bass
Antto - drums

Julkaisija Elitbolaget. Kuvat (c) S.A.A.B.